BELGISCHE JEUGDKAMPIOENSCHAPPEN 2017 IN DE FLOREAL TE BLANKENBERGE.

Jeugdverantwoordelijke West-Vlaanderen, Glenn Dayer
Andermaal kan de West-Vlaamse jeugdverantwoordelijke Glenn Dayer, met de steun van de Liga West-Vlaanderen met plezier aankondigen dat alle West-Vlaamse jeugdspelers op het Belgisch jeugdkampioenschap die niet direct een coach vonden niet lang op steun zullen moeten wachten.
 
Verschillende schaakcoaches zijn bereidt gevonden om alle West-Vlaamse jeugdspelers die dit willen schaaktechnisch te ondersteunen.
Zij bereiden je voor en analyseren je partij achteraf om een betere schaker van je te maken.
 
Dus ouders en kinderen maak er gebruik van!!!
 
De betere West-Vlaamse schakers zijn er om je te helpen een betere schaker te worden! Hebben zich daarvoor nu al ingeschreven: de West-Vlaamse Jeugdverantwoordelijke Glenn Dayer.
 
MC
 
 
 
De schakers die er zijn om je te helpen zijn gemakkelijk te herkennen aan hun gele T-shirt met achteraan, of voor de coaches de hun T-shirts omdraaien en het logo vooraan dragen "Chess West Vlaanderen".
De Liga West-Vlaanderen en in het bijzonder zijn jeugdverantwoordelijke Glenn Dayer,  zijn onze betere Belgische en West-Vlaamse schakers dan ook uitermate dankbaar voor de steun en hun inzet bij het komende Belgisch Jeugdkampioenschap.
MC.